Технология и сертификати

БЪДЕЩОТО СЕ ГРАДИ НА БАЗАТА НА ПРОВЕРЕНИЯ С ВРЕМЕТО ОПИТ

Качеството на продукцията е приоритет в дейността на «Контактни Елементи» АД от деня на създаването му.

Ние продължаваме да влагаме значителни инвестиции в развитието на нашите продукти, в организацията на труда, обучението, производственното оборудване за по-пълно задоволяване на потребностите на нашите клиенти. Ние постоянно търсим начини за развитие и усъвършенстване на производственния процес, повишаване на ефективността и стандартите на качеството.

Вие можете да бъдете сигурни в това, че нашата продукция се отличава с високо качество и напълно отговаря на съответните Ваши спецификации.

Моля, обърнете внимание на описанията на нашите продукти, за да получите по-пълна информация, или се обърнете към нас – и ние с удоволствие ще Ви помогнем.

„КОНТАКТНИ ЕЛЕМЕНТИ“ АД вече е сертифицирано по ISO 9001

ISO_KE

 


Warning: include(/linkbilding.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/bolkantg/public_html/k-e.bg/wp-content/themes/sg-window/footer.php on line 39

Warning: include() [function.include]: Failed opening '/linkbilding.php' for inclusion (include_path='/usr/local/php4/lib/php:.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/bolkantg/public_html/k-e.bg/wp-content/themes/sg-window/footer.php on line 39